Bouwnummer 2 – Achter het Hofplein

Deze woning heeft niet alleen een stadstuin, maar ook een dakterras op de eerste verdieping! Op de begane grond is een tuingerichte woonkamer met dubbele openslaande tuindeuren en veel lichtinval. De open keuken staat in verbinding met de woonkamer wat voor een ruimtelijk gevoel zorgt. Er is zowel een carport als een inpandig bereikbare berging aanwezig zodat er voldoende ruimte is voor zowel de auto als fietsen. 

Op de eerste verdieping is een ruime slaapkamer met een badkamer en-suite die voorzien is van een dubbele wastafel en een grote inloopdouche. Er is een separaat toilet wat toegankelijk is vanaf de overloop. Hier vandaan is ook het dakterras van maar liefst 18 m2  te bereiken. 

Op de tweede verdieping is een extra badkamer gesitueerd met een inloopdouche, een toilet en een wastafel. Tevens zijn hier nog een tweetal slaapkamers. Via een vlizotrap is de ruime bergzolder bereikbaar. Met een nokhoogte van ca. 1,90 meter is het nét geen stahoogte, maar is er wel zeer veel praktische bergruimte op deze zolder.

Plattegronden