Bouwnummer 1 – Achter het Hofplein

Deze woning heeft een verrassende indeling door het verspringende karakter van het huis. Op de begane grond is een zitkamer van zo’n 32 m2 met als eyecatcher een schitterende vide. Veel grote ramen zorgen voor een uitstekende lichtinval. Naast de woonkamer is een halfopen woonkeuken. Deze biedt niet alleen ruimte voor een grote keukenopstelling, maar hier kan ook een fraaie eetkamertafel geplaatst worden. Met recht een woonkeuken dus! Dubbele openslaande tuindeuren geven direct toegang tot de royale stadstuin.

Naast het huis kan een auto onder de carport geparkeerd worden en in de achtertuin is een tweede parkeerplaats op eigen terrein.

Op de eerste verdieping is wederom een verrassende indeling te vinden: er is een open ruimte, te gebruiken als bijvoorbeeld een loungehoek of leeshoek welke middels de vide een goede connectie heeft met de ondergelegen zitkamer.

Op de verdieping is vervolgens nog een royale ouderslaapkamer met een halfopen badkamer voorzien van grote inloopdouche en dubbele wastafel. Ook is er een separaat toilet in de slaapkamer en beschikt deze kamer over een dressing.

De tweede verdieping biedt dit huis nog eens twee heerlijk grote slaapkamers en een extra badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

De derde verdieping voorziet in een ruime bergzolder. Deze is via een vlizotrap op de overloop van de 2everdieping te bereiken. Met een nokhoogte van ca. 1,90 meter is het nét geen stahoogte, maar is er wel zeer veel praktische bergruimte op deze zolder.

Plattegronden